Bruisend Graan: 16 juni 2018

Antwerpen bruist van het Graan. Dat kan u deze zomer aan de lijven ondervinden. Brochus , Siris about Beer en Graan slaan op 16 juni de handen in elkaar om u kennis te doen maken met granen in al hun gedaanten.


Voor de gelegenheid stelt Brochus de deuren van de experimentele brouwerij open voor het publiek. Piepklein, maar bruisend van creativiteit. Wekelijks worden er bij Brochus nieuwe recepten uitgedacht en gebrouwen. Tijdens het bezoek kan je ontdekken hoe een oneindig breed spectrum aan smaken gecreëerd kunnen worden met slechts vier basisingrediënten.
De smaken zijn vervolgens te proeven na een korte wandeling tot bij Graan. Dylan Verduyn van Siris about Beer, toegewijd bierkenner en ondertussen deel van het meubilair in een indrukwekkend aantal brouwerijen, zal er een proeverij voorzien met een drietal uiteenlopende creaties van Brochus. Hij antwoordt met plezier op al uw biergerelateerde vragen.
Vergeet ondertussen niet om een stukje brood te eten en Floortje aan te klampen. Haar passie heeft geleid tot deze verborgen parel midden in de stad. In haar manier van werken gaat ze terug naar de essentie: Graan. Dat merk je en proef je onmiddellijk. Wie er niet genoeg van krijgt, kan later bij haar terecht voor een workshop om écht brood te leren bakken.

Praktisch

“Bruisend Graan” gaat door op 16 juni 2018. Om de bezoeken soepel te laten verlopen, starten we vanaf 12.00u ’s middags tot 21u ’s avonds elk half uur met de rondleidingen in de brouwerij te Constitutiestraat 28. Gewoon langskomen mag, reserveren is via het formulier rechts is aangewezen.
Na de rondleiding is het een korte wandeling tot bij Graan te Provinciestraat 60, waar de tasting doorgaat. Routebeschrijvingen worden voorzien.
Het geheel neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Nakaarten en genieten van de zon kan in de bar van Graan.

Concreet

Deelnemen kost €20 en omvat:
– Een rondleiding in Brouwerij Brochus
– Een tastingsessie begeleid door Siris About Beer
– Een bezoekje aan en een stukje brood uit de artisanale houtoven van Graan

Inschrijven kan via het contactformulier rechts.

Welkom! Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om Brochus te bezoeken.

Verifieer je leeftijd